Banner Banner Banner Banner Banner
Bundskraberen startede op d. 12 september 1974 som en udspringer af HSI svømmeklub.
Lige fra starten var der en del medlemmer i klubben.
De primære dykkersteder har altid været og er stadigvæk strandene på Nordkysten og i det nordlige Øresund - samt de vrag der er til at nå med mindre både. Og så selvfølgelig vores "Husrev" Kullen som jo altid er et fantastisk sted at komme.
Klubben har igennem tiderne haft flere forskellige dejlige fartøjer, ligefra små gummibåde til en udtjent og charmerende fiskekutter. Pt råder vi over en 6m RIB, der er fantastisk til de fleste formål og tages med på tur når stemningen er til det.
Klubben følger DSF's retningslinier; men alle typer certifikater er selvfølgelig velkomne hos os.
Bundskraberen tilbyder uddannelse til CMAS 1-, 2- og 3* flaskedykker samt Nitrox- og Gasblender uddannelse i henhold til DSF's retningslinier. Til 1* CMAS bruger vi ekstern instruktør, de øvrige uddannelser står vi selv for.
Vi har et velfungerende juniorhold med et rigtig godt trænerteam. Juniorerne træner hver torsdag i svømmehallen suppleret med teoriundervisning i klubben. Juniorerne holder filmaften/nat en gang imellem og deltager i DSF sommerlejr.
Juniorerne tager de forskellige snorkel-CMAS beviser undervejs i sæsonen og afslutter med åbentvandsprøver inden sommerlejren.
I Bundskraberen er det er muligt at finde en makker til UV-jagt, foto-dyk eller dyrke UV-rugby
Vi tilbyder påfyldning af luft og Nitrox (max 40%) fra vores egen dobbelt filtrerede kompressor.
Hvis du vil vide mere om klubben er du velkommen til at besøge os på facebook eller kontakte en fra bestyrelsen, vi viser gerne rundt og gi'r kaffe
Uddannelse

Uddannelse

Her kan du se mere om uddannelse og medlemskab i klubben

Læs mere
Galleri

galleri

Se flere billeder fra vores dykkerture og events

Se billeder
Arrangementer

kalender

Her kan du se kommende ture, events møder o.lign

Se kalender