Banner Banner Banner Banner Banner

Velkommen 

... til Gilleleje Sportsdykkerklub Bundskraberen's hjemmeside. Her på siden vil du kunne finde oplysninger du kunne have brug for i din søgen efter en ny dykkerklub.

Du kan læse om vores klub, hvordan den virker og hvad den laver til daglig. Du kan finde informationer om hvilke personer du skal snakke med om indmeldelse eller andre spørgsmål.

Hvis du ikke lige kan finde det du skal bruge kan du kigge under "Kontakter" og finde telefonnumre på de personer der kan hjælpe dig.
 
Kontakter kan du se her Kontakter
 
I efteråret 2016 er vores klublokale flyttet fra Helsinge til Gilleleje, så nu er vores aktiviteter blevet samlet og vi har fået nogle dejlige lokaler lige ved Gilleleje Havn.


Vi holder klubaften hver tirsdag i vinterhavlåret kl 19. På vores klubaftener er der til tider et eller andet tema eller bare almindelig hygge, hvor vi fortæller mere eller mindre sandfærdige dykkerhistorier. Alle er velkomne til klubaftener, også ikke medlemmer er velkomne, hvis du fx lige kunne tænke dig at se, hvad det er for nogle "halvskøre" dykkere, der er i Bundskraberen - vi g'r nok en kop kaffe.
 
Grigskov Svømmehal i Helsinge har vi hver torsdag aften, ligeledes i vinterhalvåret. Der er svømning for Juniorer fra 19:00 til 20:00 og for seniorer og andre fra 20:00 til 21:00 
 
Vores kontingentsatser kan du ser her Priser  
 
Vel mødt og håber at se dig tilbage snart!
 
Mød os på Facebook: "Bundskraberen - ven af dykkerklubben på toppen"

Vi bor: Kanalvejen 13E.1 sal, 3250 Gilleleje


Uddannelse

Uddannelse

Her kan du se mere om uddannelse og medlemskab i klubben

Læs mere
Galleri

galleri

Se flere billeder fra vores dykkerture og events

Se billeder
Arrangementer

kalender

Her kan du se kommende ture, events møder o.lign

Se kalender